Hi! Even voorstellen

Karin Spreeuwenberg

Vroeger het tekenen, later het grafisch vormgeven, is altijd al een hobby van mij geweest. Als kind was ik continu bezig met tekenen of fotograferen. Tijdens mijn studie heb ik mijn kennis in het fotograferen flink kunnen uitbreiden.

Na mijn studie ben ik als grafisch vormgever bij diverse bedrijven aan de slag gegaan. In 2016 heb ik Studio KS naast mijn fulltime werk opgezet. Studio KS is gespecialiseerd in grafisch vormgeven en fotografie. Vormgeving én fotografie versterken elkaar goed. Door mijn opgebouwde ervaringen kan ik in de opdrachten die ik heb de variatie en/of combinatie van deze twee vaardigheden mooi combineren!

Naast Studio KS werk ik nog fulltime bij een marketingbureau in midden-Limburg. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij de sportschool in de crossfit- of boks-lessen, in de zomer op de racefiets of thuis achter mijn computer.

Wil je meer weten? Ik ben via WhatsApp of een telefoontje bereikbaar!

contact

Waar ik jou mee kan helpen

Ik help jou graag bij het ontwerpen van een persoonlijk geboortekaartje of jullie trouwkaart. Begin je een eigen onderneming en ben je op zoek naar een logo of zelfs je brand identity? Ook daar help ik je graag mee: een huisstijl die laat zien waar jij voor staat en jouw juiste doelgroep aanspreekt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram